DESPRE RESTAURANT

Prezentare

Restaurant Social & Catering ASSOC

Ospitalitatea din Restaurantul Social & Catering ASSOC este o însușire valabilă pentru întreaga noastră organizație, doar că în acest loc este cea mai vizibilă. Unitatea de alimentație publică este un proiect ASSOC creat ca și structură de economie socială. Aceasta promovează principiile de incluziune socială, finanțează serviciile sociale ale asociației și lucrează cu persoane cu dizabilități și din grupuri vulnerabile. Este un model de succes pentru economia socială, care după primul an de activitate a reușit să se autofinanțeze.

Istoric

Hrana pentru Trup SI Suflete

2011

În decembrie este deschis comunității primul restaurant social din România.

2017

Își începe activitatea cantina școlară de la Colegiul Național “Gheorghe Șincai” Baia Mare.

Aproximativ 200 de porții sunt servite zilnic în incintă.

2018

Se deschide hala catering, un spațiu de producție alimentară cu o capacitate de 2.500 de meniuri/zi.

OFERĂ O MASĂ CALDĂ UNUI VÂRSTNIC NEAJUTORAT

Uniți în fapte bune, schimbăm destine. Donează

OFERĂ O MASĂ CALDĂ UNUI VÂRSTNIC NEAJUTORAT

Uniți în fapte bune, schimbăm destine. Donează
Servicii

Impact comunitar

Personalul prietenos, mâncarea bună și la preț decent fac din Restaurant Social & Catering ASSOC un loc apreciat de comunitate, dar și un  model de acțiune socială. Este rezultatul echipei care a manageriat acest proiect, dar și al clienților care au înțeles să încurajeze demersul ASSOC servind zilnic masa în incinta localului, iar astfel contribuind, indirect, și la ajutorarea beneficiarilor Cantinei Sociale ASSOC.

Rezultate

Activitatea în cifre

0
locuri in restaurant
0
angajati cu dizabilitati
0
meniuri livrate zilnic
+ 0
total porții de mâncare gătite
Echipa

Arpad Ciorba

Manager

Simona Rusu

Asistent Manager

Rodica Bîrsoan

șef Restaurant&Catering

Adela Porumb

bucătar-șef
Galerie foto