DESPRE RESTAURANT

Prezentare

Restaurant Social & Catering ASSOC

Ospitalitatea din Restaurantul Social & Catering ASSOC este o însușire valabilă pentru întreaga noastră organizație, doar că în acest loc este cea mai vizibilă. Unitatea de alimentație publică este un proiect ASSOC creat ca și structură de economie socială. Aceasta promovează principiile de incluziune socială, finanțează serviciile sociale ale asociației și lucrează cu persoane cu dizabilități și din grupuri vulnerabile. Este un model de succes pentru economia socială, care după primul an de activitate a reușit să se autofinanțeze.

Istoric

Hrana pentru Trup SI Suflete

2011

În decembrie este deschis comunității primul restaurant social din România.

2017

Își începe activitatea cantina școlară de la Colegiul Național “Gheorghe Șincai” Baia Mare.

Aproximativ 200 de porții sunt servite zilnic în incintă.

2018

Se deschide hala catering, un spațiu de producție alimentară cu o capacitate de 2.500 de meniuri/zi.

OFERĂ O MASĂ CALDĂ UNUI VÂRSTNIC NEAJUTORAT

Uniți în fapte bune, schimbăm destine. Donează

OFERĂ O MASĂ CALDĂ UNUI VÂRSTNIC NEAJUTORAT

Uniți în fapte bune, schimbăm destine. Donează
Servicii

Impact comunitar

Personalul prietenos, mâncarea bună și la preț decent fac din Restaurant Social & Catering ASSOC un loc apreciat de comunitate, dar și un  model de acțiune socială. Este rezultatul echipei care a manageriat acest proiect, dar și al clienților care au înțeles să încurajeze demersul ASSOC servind zilnic masa în incinta localului, iar astfel contribuind, indirect, și la ajutorarea beneficiarilor Cantinei Sociale ASSOC.

Rezultate

Activitatea în cifre

0
locuri in restaurant
0
angajati cu dizabilitati
0
meniuri livrate zilnic
+ 0
total porții de mâncare gătite
Echipa

Arpad Ciorba

Manager

Simona Rusu

Asistent Manager

Rodica Bîrsoan

șef Restaurant&Catering

Adela Porumb

bucătar-șef
Galerie foto
Unitatea Protejată

UP ASSOC Restaurant & Catering

Cu siguranță cunoașteți avantajele colaborării cu o Unitate Protejată, care vă oferă posibilitatea achiziționării de produse și servicii în cuantumul sumelor datorate la bugetul de stat, în fondul de handicap. E o posibilitate pe care o aveți la dispoziție și care vă oferă oportunitatea să redirecționați fondurile ce trebuie achitate lunar catre bugetul de stat conform Legii 448/2006 spre acțiuni umanitare.

Asociația ASSOC figurează în Registrul Unităților Protejate cu secția Restaurant & Catering din cadrul organizației, având autorizația nr. 163/27.05.2021. ASSOC continuă, prin activitatea UP, să implice persoane cu handicap în realizarea produselor sau serviciilor oferite.

Unitatea de alimentație publică este un proiect ASSOC. Pentru integrarea persoanelor cu handicap în muncă, asigurăm accesul acestora la ocuparea unui post adaptat capacității lor, oferind în acest fel nu doar o sursă de venit, ci posibilitatea de a fi utili și a dobândi o mare mare stimă de sine. 

Unitatea Protejată Restaurant & Catering ASSOC oferă servicii de alimentație publică de tip Meniul Zilei, Catering, Organizare Evenimente, iar cei interesați de detalii ne pot contacta telefonic la numărul 0755 155 645.

Raport activitate UP

2021

Unitatea Protejată Restaurant & Catering ASSOC, pe parcursul anului trecut, a derulat activitățile specifice de alimentație publică, echipa acesteia preocupându-se de identificarea de clienți pentru serviciile oferite. Detalii despre UP se găsesc în Raportul de activitate pe anul 2021, atașat aici.

2022

Secția ASSOC Restaurant & Catering care funcționează ca unitate protejată, având Autorizația nr. 163 din data de 27.05.2021. Domeniile autorizate în care s-a lucrat pe parcursul anului 2022, precum și alte detalii despre activitățile prestate le regăsiți în raportul de activitate atașat.

2023

Restaurantul Social ASSOC continuă să fie un model de incluziune socială, la fel ca Unitatea Protejată (UP) care funcționează în cadrul asociației noastre. Pe parcursul anului 2023, 60% dintre angajați au fost persoane încadrate cu grad de handicap, după cum rezultă din raportul de activitate atașat aici…

La noi puteți descoperi gustul autentic al incluziunii, pentru că oferim nu doar o experiență culinară potrivită tuturor, ci și o șansă persoanelor cu dizabilități. Credem că fiecare individ aduce o valoare unică în colectiv și contribuie la atmosfera caldă și primitoare pe care o promovăm.