CUM COMAND

Informatii

Comenzi

Catering & Meniul zilei

Pentru a plasa comenzi de catering din meniul Restaurantului Social & Catering ASSOC aveți la dispoziție două variante: online și telefonic.

Online

În secțiunea Meniu, navigați în categoriile dorite, selectați-vă produsele care vă plac, iar apoi trimiteți lista lor pe email la restaurant@assoc.ro, completați-vă datele (nume, număr de telefon, adresă, dacă doriți livrare sau aveți anumite cerințe suplimentare) și plasați comanda. Aceasta va fi expediată departamentului Catering, iar dacă va fi nevoie de informații suplimentare personalul nostru vă va contacta telefonic. Este important să rețineți că procesăm doar comenzile primite până la ora 10.00 dacă se optează pentru livrare sau pentru Meniul Zilei.  

Telefonic

Comenzi se preiau și telefonic, la unul din următoarele numere: 0748 883 985  sau 0748 883 964. Vă rugăm să luați în considerare că, în intervalul orar 8.00 – 10.00, sunt procesate cele mai multe comenzi, deci s-ar putea ca liniile telefonice să fie ocupate. Așadar, apelăm la răbdarea și înțelegerea dvs.

Sfaturi

Livrare sau Ridicare

După plasarea comenzii, puteți opta pentru ridicarea acesteia de la sediul Restaurantului Social & Catering ASSOC (strada Lascăr Pană, fostă Rachetei, nr. 3, Baia Mare, lângă terenul de rugby) sau pentru livrarea la adresa indicată de dvs. Livrarea se face doar pe raza municipiului Baia Mare, pe rute prestabilite și este gratuită.

Mentiuni

Costuri și termen comenzi

Toate prețurile și costurile din cadrul site-ului sunt exprimate în lei și includ TVA (19%). La prețul preparatelor, în caz de livrare la pachet, trebuie să luați în calcul și costul ambalajului.

Produsele pot fi comandate în limita stocurilor disponibile, regula fiind primul venit, primul servit. Așadar, dacă doriți să vă „rezervați” preparatele din Meniul Zilei, vă sfătuim să plasați comanda cât mai dimineață posibil, dar nu mai târziu de ora 10.00.

Galerie foto